درباره خاویار

 

خاویار  ( مروارید سیاه )  اکسیر جوانی، ماده‌ای غذایی سرشار از انرژی  با طعم و بوی بسیار مطبوع و اشرافی‌ترین غذای دنیا

 

منابع غنی و فواید خاویار :

  • اسیدهای چرب امگا۳

که مانع از افزایش کلسترول خون و به دنبال آن باعث پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود و از ابتلا به بیماری‌های التهاب مفاصل و رماتیسم، بیماری‌های دستگاه گوارش، بعضی از انواع سرطان و افسردگی‌های حاد(در کشورهایی که ماهی و خاویار در عادات غذایی مردم جایگاه ویژه ای دارد، میزان ابتلا به افسردگی بسیار کمتر از دیگر کشورها است)  بسیار موثر است.

  • عاری از جیوه
  • منبع غنی آهن

در پیشگیری از کم‌خونی و همچنین افراد مبتلا به کم‌خونی ناشی از فقر آهن به شدت توصیه می‌شود.

  • خاویار غنی از ترکیبی به نام ctacosand است که نوعی الکل چربو در بدن به اسیدهای چرب تبدیل می‌شود. این اسیدهای چرب به دست آمده در حفظ پوشش سلول عصبی نقش بسزایی داشته و در بیماران ام اس تجویز می‌گردد.
  • فسفر فراوان و نمک‌های معدنی با ارزش چون ید و بسیار موثر در افزایش ضریب هوشی نوزادان و کودکان.
  • موثر در دوران بارداری (تقویت مادر و جنین)
  • امگا ۳ فراوان
  • ویتامین‌های A , D و C باعث شادابی و طراوت پوست صورت می‌شود.
  • انواع ویتامین‌های گروه B2 و B6 و B12 بصورت متعادل
  • یکی از پر انرژی‌ترین مواد جهان به طوری که هر ۱۰۰ گرم آن “ ۲۸۰۰ کیلو کالری“ انرژی دارد و در تقویت بدن و جلوگیری از ضعف، در اغـلب بـیـمـارسـتـان‌هـای دنیا خصوصا اروپـا پس از عملهای جراحی سنگین و برای دوره نـقـاهـت بـیـمـار و در بسیاری از ”بیماری‌های عفونی که بیمار دچار ضعف زیادی می‌شود خاویار تجویز می‌شود.
  • جلوگیری از سکته‌های قلبی و تقویت قلب و عروق
  • افزایش و تقویت قوای جنسی و موثر در درمان ناباروری آقایان و بانوان
  • خاویار ترکیب واحدی از زیست محرک‌ها، ویتامین‌ها و آمینواسیدها می‌باشد که محافظ پوست انسان است. ترکیبات مذکور با افزایش فرآیندهای موجود در سلول های پوست، پروسه پیری پوست را با مرطوب نگاه داشتن آن کند می کند، همچنین خاصیت بسیار بالا در سفت‌کنندگی پوست و سفت‌کننده‌گی سینه در بانوان دارد که در صنایع آرایشی بسیار پرکاربرد می‌باشد.
  • عصاره خاویار منبع اصلی اسید نوکلئیک و دارای DNA دریایی می‌باشد که عامل اصلی احیای سلول‌های پوستی است. عصاره خاویار نوعی نوار محافظ مرطوب است که پوست را از اثرات مضر اشعه UV ، شرایط اقلیمی ، خشکی و آلودگی مصون نگه می‌دارد. در نتیجه باعث کاهش خطوط و چین و چروک پوست شده و کیفیت پوست را ارتقاء می دهد و همچنین تولید کلاژن پوست را تسریع می‌کند و شما با گذشت زمان پوستی جوان‌تر ، شاداب‌تر و مقاوم‌تر خواهید داشت.

روش مصرف:
خاویار خود به تنهایی اشرافی‌ترین صبحانه جهان محسوب می گردد. بسیاری آن را به شکل خام و یا همراه با زرده تخم مرغ یا خرده پیاز میل می‌کنند و گروهی نیز به اندازه نوک قاشقی از آن را همراه با سبزیجات معطر یا قطعه کوچکی از نان و کره می‌خورند. بعضی علاقمندان خاویار، آن را سرد و با یک قاشق کوچک و بدون نان میل می‌کنند. برخی بوی تند ماهی مانند آن و طعم شورش را بسیار دوست می‌دارند.

 

 

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید